Workshops

21 augustus 2015 – Pimlr op het OYPO Seminar:

Je persoonlijke doelen verbinden aan je bedrijfsdoelen

Als het goed is overstijgt jouw leven het belang van je bedrijf. Daarin moet je bedrijf JOUW doelen waarmaken, zoals werkplezier, geluk, creatieve uitlaatklep en financiële zekerheid. Want niets is zo vervelend als een carrière­ladder die je hebt beklommen om er achter te komen dat deze tegen de verkeerde muur staat. Of om te bouwen aan een reputatie als fotograaf met foto’s en klanten waar je geen energie van krijgt. Of om een leven lang te werken aan iets waar je bij je pensioen niet met plezier op terugkijkt…

Je wilt juist elke genieten van het opbouwen van je bedrijf, van het maken van mooie beelden, van tevreden klanten en van je eigen tevreden gezicht in de spiegel aan het eind van de dag. De eerste stap hiernaar toe is het begrijpen van jouw persoonlijke kracht en talent. En hoe je dat inzet om jouw unieke bedrijf verder vorm te geven.

Bij het concretiseren van je persoonlijke strategie gebruiken we onder andere het Business Canvas Model. In de voorbije periode hebben we al een groot aantal van deze business modellen met fotografen ingevuld. Daaruit komen niet alleen verrassende tips, maar vooral ook waardevolle handvatten om je bedrijfsvoering praktisch te ondersteunen.

Klik door naar https://www.oypo.nl/seminar/strategie om je in te schrijven!


 

We geven nog drie workshops het komend jaar.

8 september 2015 Onderwerp: Strategie – je persoonlijke doelen verbinden aan je bedrijfsdoelen

Strategie – je persoonlijke doelen verbinden aan je bedrijfsdoelen
In de workshop ‘Strategie’ gaan we aan de slag met het verbinden van wie jij bent aan de doelen die je met je bedrijf hebt. Dat is belangrijk, omdat JIJ je bedrijf BENT.

Daarnaast is het zo dat jouw leven het belang van je bedrijf overstijgt. Het bedrijf moet JOUW doelen waarmaken, zoals werkplezier, geluk, creatieve uitlaatklep en financiële zekerheid.

We gebruiken hierbij onder andere het Business Canvas Model, waarvan je in de omslagfoto van onze Facebook pagina een aantal voorbeelden ziet. We hebben op de Professional Imaging een aantal van deze Business Modellen ingevuld voor bezoekers. Daaruit komen niet alleen heel verrassende tips, maar ook waardevolle en praktische handvaten om je marketing goed te ondersteunen.

Daarnaast gebruiken we al onze kennis en kunde om samen met jou een visie neer te zetten waar je de komende jaren mee in kunt. Gericht op de omstandigheden die de markt anno 2015 heeft, met duidelijke mijlpalen en acties om je ambities waar te maken!

De workshop ‘Strategie’, alles om je personal branding goed te doen, en om ervoor te zorgen dat je bedrijf jouw doelen waarmaakt!

Geef je nu op – stuur een mail naar: info@pimlr.com

8 september 2015, van 13:00 tot 17:00. Onderwerp: Strategie – je persoonlijke doelen verbinden aan je bedrijfsdoelen

Locatie: nog nader bekend te maken.

Investering: 247 euro excl. BTW

 

19 november 2015 Onderwerp: Nul-kosten business model: kostprijsberekening in    de nieuwe economie

14 januari 2016 Onderwerp: visie, doelen en business planning

Alle workshops duren van 13:00 – 17:00. Locaties worden nader bekend gemaakt.IMG_5193