Professional Imaging 2015

Op 28, 29 en 30 maart 2015 hebben we enkele mooie dagen op de beurs gehad. Oude bekenden die langskwamen, nieuwe gezichten die we leerden kennen en natuurlijk de andere standhouders om mee te praten en de relaties weer aan te halen.

Zo’n 15 mensen lieten tijdens de beurs hun business model uitschrijven. Bij Pimlr gebruiken we daarvoor het Business Canvas Model (BCM). Alex Osterwalder is hiervan de grondlegger en inmiddels wordt het model wereldwijd gezien als toonaangevend in het ontwikkelen van je bedrijf. Door op één A4-tje de doelgroep te omschrijven, het product of de dienst die je levert en alles wat nodig is om je bedrijf goed te runnen krijg je inzicht en duidelijkheid over sterke punten en verbeterpunten.

Martin Hoogeboom hield niet alleen een Masterclass voor ons over zijn bedrijf, hij nam ook de tijd om een BCM te laten maken. Zijn business model heeft gedurende de beursdagen prominent in het middelpunt van alle andere business modellen gehangen, voor iedereen inzichtelijk. Hij aarzelde geen moment om zijn ‘inside-information’ te delen en gaf aan dat iedereen daar zijn of haar voordeel mee mocht doen.

Reacties van andere deelnemers waren enthousiast: ‘wat geeft het veel inzicht!’, ‘bedankt voor de duidelijkheid die ik nu heb’ en ‘nu weet ik wat me te doen staat!’ waren gehoorde kreten.

Wil je ook nog eens met de ontwikkeling van je bedrijf aan de slag? Laat het ons weten en in een vrijblijvend gesprek kunnen we bepalen wat we voor je kunnen betekenen.